Schaduw
Schaduw Mondzorgcentrum Giethoorn Mondzorgcentrum Giethoorn Schaduw
HomeHet CentrumSpecialisatiesInformatieAfspraak MakenActueelContact
Mondzorgcentrum Giethoorn - Foto's
  Spacer

De huisregels van Mondzorgcentrum Giethoorn

·         Om een optimale service te kunnen garanderen, hanteren wij onderstaande huisregels.

·         De openingstijden van de praktijk zijn:

Maandag

08.00 – 12.00

12.30 – 16.30

Dinsdag

08.00 – 12.00

12.30 – 16.30

17.00 – 20.00

Woensdag

08.00 – 12.00

12.30 – 16.30

Donderdag

08.00 – 12.00

12.30 – 16.30

Vrijdag

08.00 – 12.00

·        U kunt ons van maandag t/m vrijdag tijdens werktijden telefonisch bereiken bij voorkeur van 8.15 tot 9.30 uur. Van maandag t/m donderdag zijn wij ook ’s middags bereikbaar tussen 13.00 en 14.00 uur. Wijzigingen in bereikbaarheid worden op het antwoordapparaat gemeld. Bij pijnklachten belt u ons zo spoedig mogelijk, zodat wij kunnen proberen u dezelfde dag nog te behandelen.

·        Speciaal voor u reserveren wij tijd. Wij behandelen u immers graag zo efficiënt en optimaal mogelijk. Ons verzoek aan u is op tijd aanwezig te zijn en u te melden bij onze receptie. Wanneer u te laat komt, wordt de behandeling noodzakelijkerwijs ingekort. U kunt uw afspraak telefonisch of per e-mail annuleren tot 24 uur van tevoren. Wanneer u uw afspraak niet annuleert of vergeet, wordt uw afspraak in rekening gebracht volgens een tarief van €10,- per 10 minuten. Indien u vaker dan driemaal zonder bericht afwezig bent, schrijven wij u uit als patiënt.

·       Wij doen ons uiterste best ons te houden aan de planning. Bij vrijwel elke medische behandeling kunnen onvoorziene complicaties optreden, waardoor de planning uitloopt. In deze zeldzame situaties doen wij een beroep op uw begrip.

·       Wij behouden ons het recht voor een afspraak te verzetten of behandelplan te wijzigen. Wanneer u uw juiste adresgegevens en telefoongegevens aan ons doorgeeft, kunnen wij u hierover tijdig informeren. Ook wijzigingen qua gezondheid, medicijngebruik of verzekering geeft u zo spoedig mogelijk door bij de receptie.

·        Samen met u werkt de tandarts een zo optimaal mogelijk behandelplan uit. Wij gaan uit van een wederzijdse motivatie om uw gebit in optimale conditie te krijgen en te houden. U bent zelf verantwoordelijk voor een afwijkende keuze. Indien u een voorgestelde behandeling niet wenst, noteren wij dit in uw patiëntendossier.

·       Wij doen ons uiterste best uw privacy te waarborgen en rekening te houden met uw wensen en verwachtingen. Wij waarderen het zeer als u vragen en/of opmerkingen aan ons kenbaar maakt. Wanneer u ondanks onze grootste zorg toch een klacht heeft, dan vernemen wij die graag. Mochten wij er samen niet uitkomen, dan kunt u voor alle vragen die u heeft over tandartsen en tandheelkundige behandelingen terecht bij het Tandheelkundig Informatie Punt via 0900-202 5012 (€ 0,15 p/m). Of kijk bijvoorbeeld op www.allesoverhetgebit.nl.

·       Wij behouden ons het recht om patiënten op basis van onjuiste bejegening uit te schrijven als patiënt van Mondzorgcentrum Giethoorn.

Wij vertrouwen op een prettige samenwerking,

Team Mondzorgcentrum Giethoorn

 

Spacer
Kerkweg 2
Schaduw